A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Караванська гімназія Люботинської міської ради Харківської області

Новини

Дата: від до Скинути

Асоціація саперів України

 29 квітня представники ГО "Асоціація саперів України"  провели в Караванській гімназії заняття "Безпека населення в зоні військових дій." Старшокласники та працівники гімназія в доступній формі ознайомилися із  змістовною інформацією про попередження  ризиків від вибухонебезпечних предметів, поведінку при повітряних тривогах та обстрілах.

16:20 29.04.2024

26 квітня - День пам'яті жертв Чорнобильської катастрофи

26 квітня - День пам'яті жертв Чорнобильської катастрофи, однієї з найстрашніших катастроф за всю історію ядерної енергетики. Аварія на Чорнобильській АЕС спричиняла катастрофічне забруднення навколишнього середовища.  В гімназії пройшли тематичний онлайн-діалог "Поріс чорнобилем Чорнобиль – бідою нашою поріс» з учнями 8-9 класів, інформаційні хвилинки у 5-7 класах "26 квітня 38 років тому" та  уявна подорож  «Пам’ятаймо  чорнобильський  квітень» з учнями 1-4 класів. Активну участь взяли діти в онлайн- виставці малюнків на екологічну тематику "Захистимо усе живе".                      Чорнобильська чума, що було сили      палила все, щоб знищити дотла...                                    

16:01 29.04.2024

Міжнародний комітет порятунку ІRC

21 березня  в  гімназії  пройшли майстер-класи з дітьми 1-9 класів, який провели тренерки Міжнародного  комітету порятунку ІRC. "Живе" спілкування,  соціально-емоційне навчання, практичне заняття з  виготовлення поробок, інтерактивні ігри зробили захід цікавим, корисним та  незабутнім для школярів. Діти отримали позитивні емоції, задоволення від спілкування та чудові подарунки (книги, ігри, іграшки) від Міжнародного  комітету порятунку ІRC.

12:52 26.03.2024

Вірусний гепатит А

   Вірусний гепатит А — це захворювання печінки вірусного походження, що може мати як легкий, так і важкий перебіг.

18:05 14.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень